BESTELLEN EN BETALEN

Elke bestelling moet vooraf volledig betaald worden, pas dan nemen we uw bestelling in behandeling.

Helaas zijn er geen vaste prijzen voor miners. De prijzen worden continue aangepast en zijn gebaseerd op de koers van een coin, opbrengst, vraag en aanbod. Wij proberen onze prijzen altijd up-to-date te houden. 

Tip: Wilt u graag weten of de prijs klopt voordat u een bestelling plaatst? Neem dan contact op via de Live Chat voor een snelle prijs check.

U kunt de bestelling niet annuleren na betaling.

Ja, dat mag zeker. U bent altijd welkom voor een kennismaking, de koffie staat klaar!

LEVERINGEN

Wij geven bij elk product aan wat de levertijd is.

Miners op PRE-ORDER worden geleverd op het moment dat ze vrijgegeven worden. Als er vanuit de fabrikant een vertraging is word u daar van op de hoogte gesteld. 

Let op: Bij een eventueel vertraging zijn wij niet verantwoordelijk voor misgelopen opbrengsten.

Ja, wij verzenden ALLE bestellingen vanuit onze magazijn in Oss met een track&trace van PostNL. Dit geldt ook voor nabestellingen en pre-orders.

RETOURNEREN EN GARANTIE

Nee, wij nemen een goed functionerende miner niet terug. Wel kunnen wij geïnteresseerd
zijn om uw miner terug te kopen voor een bedrag dat wij bereid zijn te willen betalen. De prijzen van de miners fluctueren erg en om die reden is terug kopen met wederzijds goed vinden alleen een optie.

Bij een refurbished miner is de fabrieksgarantie in 9 van de 10 gevallen al verlopen. Maar wees niet getreurd, wij selecteren en leveren alleen goed functionerende miners.

Nieuwe miners word altijd geleverd met fabrieksgarantie. De garantietermijn is per model en fabrikant verschillend. Neem contact op als u problemen heeft met de miner binnen de garantietermijn, wij zullen u dan uiteraard helpen.

Let op: Wij zijn in geen enkel geval verantwoordelijk voor misgelopen opbrengsten.

OVERIGE

Nee, wij bieden geen reparatie aan.

Ja, wij leveren altijd een PSU bij de miner

Ja, neem contact op als u miners wil verkopen.

Let op: Wij kopen alleen miners op die goed functioneren of een kleine reparatie nodig hebben zoals het vervangen van een ventilator, psu of een control board.

Helpdesk

Stuur ons een bericht