Kwaliteit

Er zijn veel verschillende modellen miners. Het verschil tussen al die miners is het algoritme, de rekenkracht, het elektriciteitsverbruik en vooral de kwaliteit van de fabrikant. Wij kunnen alle miners die er op de markt zijn aanbieden, maar wij kiezen er liever voor om te werken met miners van goede kwaliteit en lange levensduur. Zodat u zorgeloos kunt minen, en de beste gebruikservaring heeft.

 


Prijs

Miners kunnen prijzig zijn, vooral als je te maken hebt met handelaren die een klein netwerk hebben, niet rechtstreeks inkopen of hoge winstmarges hanteren. Omdat wij continu bezig zijn met het uitbreiden van ons netwerk en de markt in de gaten houden, zitten we altijd bij de bron. Wij doen zaken met partners die groot inkopen waardoor we in sommige gevallen zelfs onder de marktprijs kunnen zitten. Daarom zult u bij ons altijd scherpe prijzen tegenkomen.

 


Onze motivatie

Midden 2016 zijn wij in aanraking gekomen met blockchain. Na heel wat onderzoek was het concept van Blockchain en met name Bitcoin duidelijk. De whitepaper van Bitcoin in combinatie met “de persoon” Satoshi Nakamoto kwam “bijbels” over, met de whitepaper als het “Nieuwe Testament” en “Satoshi Nakamoto” als de profeet. We wisten gelijk dat deze ontwikkeling een grote impact zou hebben op de wereld, en dat er geschiedenis was geschreven. Vooral om het feit dat, Bitcoin er al 7 jaar was, 99,99% uptime heeft ervaren, het nooit iemand gelukt is om het systeem te hacken, het niet wordt beheerd door bankiers en het een open en decentraal systeem is wat globaal geaccepteerd wordt.

Na ons nog meer verdiept te hebben besloten we wat meer de praktijk op te zoeken. Dit begon met traden op diverse exchanges, participeren aan ICO’s en uiteindelijk mining. Alleen bleek dat in Nederland heel duur te zijn en was er weinig aanbod van apparatuur. Dus hebben we onze zoektocht internationaal voortgezet. Zodoende hebben wij ons netwerk van fabrikanten, resellers, private miners en mining farms opgezet. Ons doel is, het mogelijk maken voor iedereen om voor reële en marktconforme prijzen te minen.